Запрошення на захід «Туристичний потенціал громад під час воєнного стану» - 16 травня

Дата: 14.05.2024 00:59
Кількість переглядів: 152

Фото без описуСьогодні для територіальних громад важливо почути, наскільки туризм адаптувався до умов війни та перелаштувався. Чи можемо ми сьогодні говорити про розвиток туристичного бізнесу, чи все-таки – про його відновлення? Як громадам збільшити надходження туристичного податку, який входить до складу місцевих бюджетів? Чи плануються законодавчі зміни, які б посилили туристичну галузь під час воєнного часу? Ці та інші питання розглянемо на вебінарі: «Туристичний потенціал громад під час воєнного стану».

Коли? 16 травня 2024 року об 11:00 – 13:00

Фото без опису

Захід відбудеться на базі платформ Всеукраїнської Асоціації ОТГ «Розвиток туризму та курортів» і «Місцеві бюджети та фінанси». До участі запрошені представники територіальних громад, туристичного бізнесу, Державного агентства розвитку туризму в Україні.

Організатор: Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

Партнери: Громадська спілка «Всеукраїнська асоціація гідів», Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Шведсько-український проєкт «Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International)

Мета: Інформування та консультування громад щодо потреб та проблематики розвитку курортів і туризму в територіальних громадах, особливості надання туристичних послуг, шляхів наповнення місцевих бюджетів, розкриття туристичного потенціалу громад, ознайомлення з основними стейкхолдерами і бенефіціарами в сфері розвитку туризму та курортів в умовах війни.

Цільова аудиторія: сільські, селищні, міські голови, керуючі справами, профільні заступники голів, представники територіальних громад заступники голів з гуманітарних питань, керівники структурних підрозділів ОМС з питань розвитку громад, туризму та курортів, працівники виконавчих органів місцевого самоврядування, залучених до надання публічних (соціальних) послуг, представники громадських організацій.

Важливо! Посилання на реєстрацію буде надіслано на електронні пошти громад – членів Всеукраїнської Асоціації ОТГ.

Це навчання в форматі онлайн вебінара стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст є відповідальністю Глобал Ком’юнітіз (Global Communities); та Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад, і не обов’язково  відображає точку зору  USAID  чи Уряду Сполучених Штатів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь