23 травня - День Героїв!

Дата: 23.05.2024 13:06
Кількість переглядів: 85

Фото без опису23 травня.  День Героїв.

Це щорічне свято в Україні на честь українських вояків – борців за волю України.

Цього дня Україна вшановує пам’ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято – багато українських героїв віддали життя заради своєї країни. 

Українські Герої – це українці, які жили в різні епохи й захищали рідну землю. 

До здобуття незалежності в Україні День Героїв відзначався підпільно: лише з 1992 року свято набуло ширшої популярності. Проте довгий час традиція святкування була більш розповсюджена у західних областях. 

День Героїв – це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації.

Сьогодні цей день присвячений кожному, хто боронить рідну землю від російських окупантів, які зазіхнули на незалежність України.

Нехай на нашій землі, якнайшвидше запанує мир і злагода. Зичимо добра й злагоди кожній родині, а нашій громаді– процвітання, сили й слави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь