28 травня Всеукраїнський День поліцейського офіцера громади!

Дата: 28.05.2024 12:02
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

28 травня в Україні святкують День поліцейського офіцера громади.

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.

Два роки тому  було запущено проєкт «Поліцейський офіцер громади», який успішно реалізовано. Нині на території  Коблівської територіальної громади захищає спокій громадян - старший лейтенант поліції  Стойков Віталій Семенович.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, благополуччя, достатку і злагоди у вашій родині та успіхів у роботі. Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої Коблівької громади, а  Ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

Фото без опису

На відміну від звичайних поліцейських, які можуть відповідати за більші території або райони, офіцери громади несуть повну відповідальність за підтримання порядку в межах своєї громади.

Фото без опису

Вони тісно співпрацюють з громадянами, щоб визначити проблеми, які впливають на їхні райони, та впровадити рішення, які принесуть користь усім учасникам.

Фото без опису

Завдяки такій співпраці і поліцейські, і громадяни можуть створити безпечніші райони, де кожен відчуває, що його почули й поважають.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь