28 травня Всеукраїнський День поліцейського офіцера громади!

Дата: 28.05.2024 12:02
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

28 травня в Україні святкують День поліцейського офіцера громади.

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.

Два роки тому  було запущено проєкт «Поліцейський офіцер громади», який успішно реалізовано. Нині на території  Коблівської територіальної громади захищає спокій громадян - старший лейтенант поліції  Стойков Віталій Семенович.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, благополуччя, достатку і злагоди у вашій родині та успіхів у роботі. Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої Коблівької громади, а  Ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

Фото без опису

На відміну від звичайних поліцейських, які можуть відповідати за більші території або райони, офіцери громади несуть повну відповідальність за підтримання порядку в межах своєї громади.

Фото без опису

Вони тісно співпрацюють з громадянами, щоб визначити проблеми, які впливають на їхні райони, та впровадити рішення, які принесуть користь усім учасникам.

Фото без опису

Завдяки такій співпраці і поліцейські, і громадяни можуть створити безпечніші райони, де кожен відчуває, що його почули й поважають.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь