Чотири проєктні ідей для відновлення та розвитку Коблівської громади

Дата: 20.06.2024 12:09
Кількість переглядів: 83

Фото без описуДнями в Коблівській бібліотеці відбулася дводенна майстерня з проєктного менеджменту, організована в рамках "Школи громадянської дії - 2024" для відновлення Коблівської громади. В ній взяли участь 33 представники місцевої влади та громадськості з різних сіл громади. 

За сприяння експертки ГО "Фонд розвитку м. Миколаєва"  Тетяни ЗОЛОТУХІНОЇ, учасники розробили 4 концептуальні проєктні ідеї:
Фото без описуОснащення Центру первинної медичної допомоги мобільним медичним обладнанням (флюрографом, мамографом тощо).
Фото без опису Створення на базі Коблівського ліцею "зеленого класу" - екологічного простору просто неба для ефективнішого вивчення природничих наук.
Фото без опису Відкриття на базі колишньої Луговської школи реабілітаційного центру для учасників бойових дій, інвалідів війни та демобілізованих.
Фото без опису Розбудова спортивної інфраструктури на узбережжі Тилигульського лиману.

Ці пропозиції вже включені до проєкту Плану відновлення та розвитку Коблівської громади. Учасники майстерні тепер можуть застосувати здобуті знання, обґрунтовуючи включення своїх ідей до Плану та готуючи грантові заявки.

Крім того, Коблівська сільрада оголосила конкурс Громадського бюджету, куди до 30 червня 2024 року запрошують подавати проєкти з відновлення та розвитку сіл громади за 5-ма напрямками 
Фото без описуБезпека та громадський порядок; 
Фото без описуЕнергозбереження
Фото без описуКомунальне господарство; 
Фото без описуНавколишнє середовище;
 Фото без описуСоціальний захист.

Настав час перетворити мрії на дієві проекти!

Основні три кроки, до яких закликають учасників навчань та небайдужих жителів Коблівської громади:

Фото без опису Подати заявки на конкурс Громадського бюджету Коблівської сільської ради. Детальна інформація про механізм подачі заявок  та умови конкурсу .

Фото без опису Надіслати  пропозиції до проєкту Плану відновлення та розвитку Коблівської громади. 
Письмові пропозиції можна подавати за адресою: Коблівська сільська рада, 57453, Миколаївська область, Миколаївський район, село Коблеве, вул. Одеська, буд. 4. 
Або надсилати електронною поштою до відділу економічного розвитку та інвестицій Коблівської сільської ради на e-mail: econom_koblevorada@ukr.net.

Фото без опису Подати заявки для вступу до Громадської ради відновлення та розвитку Коблівської громади. Анкета для подачі заявки за посиланням.

Ця активність здійснюється в рамках проєкту "Громадянська платформа для відбудови на краще Коблівської громади", який реалізує ГО "Фонд розвитку міста Миколаєва" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

 

Отже, мешканці Коблівщини отримали конкретні можливості втілювати свої мрії про відродження рідних сіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь