НАВЧАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ: мешканці громади опановують проектний менеджмент

Дата: 25.06.2024 08:59
Кількість переглядів: 95

Фото без описуНа минулому тижні з 17 по 21 червня мешканці нашої громади зробили ще один крок до саморозвитку  та прийняли участь у  серії навчальних тренінгів з проектного менеджменту. Захід зібрав численних бажаючих, які прагнуть реалізувати свої ідеї та проекти, спрямовані на покращення якості життя в нашій громаді.

Основною метою тренінгів було надати учасникам необхідні знання та навички для ефективного управління проектами. Учасники дізналися про всі етапи проектного циклу - від ідеї до реалізації та оцінки результатів. Особлива увага приділялася таким аспектам, як визначення та дослідження  проблеми, на розв’язання якої спрямований проект,  правильно сформульована мета, поставлені цілі та завдання для їх досягнення.

Навчання проводили досвідчені фахівці з проектного менеджменту Тетяна Золотухіна, Павло Ярмій та Вікторія Кулакова, які мають багаторічний досвід роботи у цій сфері. Тренери поділилися зі слухачами не лише теоретичними знаннями, але й практичними кейсами з власного досвіду. Такий підхід дозволив учасникам не лише ознайомитися з основами проектного менеджменту, але й зрозуміти, як застосовувати ці знання у реальних умовах.

Особливо корисними для учасників стали практичні завдання та групові роботи. Під час тренінгів слухачі мали можливість попрацювати над власними проектами, обговорити їх з тренерами та отримати цінні поради та рекомендації.

Учасники тренінгів  позитивно оцінили заходи та якість навчання. Про це свідчить згода на участь  у подібних тренінгах у майбутньому.

Зокрема, наступний етап передбачає навчання бажаючих поглибленому курсу  по проектному менеджменту  у «школі активних громадян» по 5 днів на місяць упродовж серпня-жовтня.

До кінця року  тренери забезпечують консультації та супровід згідно визначеного графіку.

Запрошуємо всіх стежити за новинами на нашому сайті та приєднуватися до наступних навчальних заходів. Разом ми зможемо реалізувати найамбітніші проекти та зробити нашу громаду ще кращою!

Заходи відбулися в рамках проєктів:

- "Громадянська платформа для відбудови на краще Коблівської громади", який реалізує ГО "Фонд розвитку міста Миколаєва" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження"

- «Школа змінотворців 2.0», який реалізовує Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад за фінансування уряду Японії в межах проєкту International Trade Centre "Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь