З днем КОНСТИТУЦІЇ України

Дата: 28.06.2024 09:31
Кількість переглядів: 67

Фото без описуШановні жителі  Коблівської громади!

28 червня  – День Конституції України!

Конституція – це показник зрілості нації, код її ідентичності. Ми живемо з нашою Конституцією вже 28 років. Це дуже невеликий термін в історичній перспективі, але вкрай важливий для нації, яка відродилася і нині відстоює свою незалежність та територіальну цілісність.
Зараз росія хоче забрати в нас усе те, що наше по праву. Відбирає життя наших найкращих хлопців і дівчат, не шкодує ні дітей, ні літніх людей, нищить все, не має нічого святого.

Ми – українці, ми хочемо жити у вільній, незалежній Україні, без війни  у будь-яких її проявах!

Тому хочу подякувати кожному, хто робить усе, аби Україна залишалася єдиною, соборною та незалежною державою. Перед усім – українським військовим. Саме вони – Герої сьогодення – які виборюють нам із Вами право жити під мирним небом

Ми не повинні забувати тих, хто ціною власного життя і здоров’я виборює нашу перемогу, відстоює нашу незалежність і свободу, завдяки кому ми живі.

Шануймо символ нашої державності, Основний Закон України, що  засвідчує - українці живуть і житимуть у вільній, незалежній, демократичній країні. Мирного неба та Перемоги  нашій Україні! Відчуваймо гордість за нашу Батьківщину! 

Все буде Україна! 
З Днем Конституції!

Сільський голова
Володимир ПАНИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь