ВІТАЄМО переможців фестивалю-конкурсу "Шкварочка"

Дата: 04.07.2024 11:11
Кількість переглядів: 95

З 17 по 21 червня 2024 дистанційно відбувся Відкритий багатожанровий гумористичний фестиваль-конкурс «Шкварочка», метою проведення якого є розвиток та популяризація аматорського  театрального  мистецтва, впровадження нових сучасних форм організації дозвілля на основі збереження національних українських звичаїв і традицій, як елементів нематеріальної культурної спадщини України.

Організатор Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації та Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи.

Здавна  наша  країна славилася своїми звичаями, традиціями, обрядами,  запальними танцями, народними жартівливими піснями, щедрістю, гостинністю, українськими національними стравами та веселим дотепним гумором.

Фото без опису

Фото без описуЯк казав відомий український поет, гуморист і сатирик, заслужений діяч мистецтв України Павло Глазовий: «Гумор — це велика справа». У цьому безперечно переконані й учасники фестивалю-конкурсу «Шкварочка»

У сьогоднішньому житті гумор — це зброя душі у боротьбі за самозбереження, а сміх – внутрішня свобода людини.  Тому саме цей захід розкрив свої обійми для талановитих, безмежно закоханих у народну творчість самодіяльних митців, наділених особливим почуттям гумору та сатири.

Цьогоріч участь у фестивалі-конкурсі взяли 132 виконавця з 12 областей України, від Миколаївської області до участі у заході долучилися представники 27 територіальних громад. Коблівську громаду представляли керівники закладів культури: Душко Тетяна - Український СК - філія, Манзик Зоя - Рибаківський СБК-філія, Білик Ірина - адміністративний центр Коблево, Узунова Любов - Анатолівський СБК - філія та учасники  колективів Степаненко Наталя, Свирикова Наталя і організаторка,  режисерка сценки завідувачка Новофедорівського СБК-філія Катерина Зимина.  Учасники демонстрували свою творчість у  номінація «Сміх та й годі " 

Дуже цікаво, творчо та запально відбувся цьогорічний фестиваль-конкурс «Шкварочка». Бажаємо всім учасникам завжди знаходити можливість для творчості, наповнювати свої роботи гумором, веселощами, приємними моментами, дарувати свою народну творчість та мистецтво глядачам, підтримувати їх у нелегкий для країни час, тому що сміх та гумор сьогодні – це головна зброя звичайних людей.

Фото без описуХочемо сказати величезне спасибі нашим дорогим колегам. Дякуємо вам за чудовий настрій в колективі та за незгасний ентузіазм. Бажаємо вам усім світлого щастя в житті і безсумнівної удачі в роботі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь