Вітаємо переможців!

Дата: 09.07.2024 23:37
Кількість переглядів: 84

Фото без описуЗ 24 червня по 1 липня 2024 року відбувся щорічний Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена»

Метою якого є розвиток та популяризація аматорського театрального мистецтва, покращення професійної та виконавської майстерності режисерів і акторів аматорських театрів, підвищення духовно-культурного рівня населення на кращих зразках української та світової літератури.

Організатори 
Фото без описуМіністерство культури та інформаційної політики України.
Фото без описуУправління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації.
Фото без описуМиколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи.

Цього року у фестивалі взяли участь 25 колективів з різних регіонів України: міст Дніпра, Полтави, Сум, Рівного, Херсона, Чернівців; Івано-Франківської, Одеської, Хмельницької, Чернігівської, Миколаївської областей та міста Майнц (Німеччина).

Нашу громаду представили учасники театрального колективу "РОЗВАЖАЙ" Новофедорівського СБК- філія, керівниця Катерина Зиміна, які взяли участь у Всеукраїнському фестивалю театрального мистецтва "Від Гепаніса до Борисфена" і отримали ІІІ місце.

Фото без опису Фото без опису

Вітаємо учасників театрального колективу "РОЗВАЖАЙ" із заслуженою та довгожданою перемогою, яка, безсумнівно, стала яскравим підтвердженням Вашого завзяття, активної життєвої позиції і працьовитості. Бажаємо нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій! Зичимо незабутніх вражень від сценічних виступів і творчого спілкування, адже кожен виступ на конкурсі – це вже перемога.

Плекайте цю любов до театрального мистецтва і нехай ваші талант та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників!!!

Бажаю не зупинятися на досягнутому, прагнути до більшого, завжди бути щасливими і успішними. Мирного неба всім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь