Візит делегації Знам'янської громади до Коблівської громади: обмін досвідом та співпраця

Дата: 15.07.2024 18:29
Кількість переглядів: 91

Фото без описуМинулого тижня Коблівська громада приймала делегацію зі Знам'янської громади Кіровоградської області. Мета візиту - обмін досвідом: переймаючи найкраще, створюєш підґрунтя для успішного розвитку громади.

Рішення відвідати Коблівську громаду виникло після участі Знам'янської громади у Причорноморському форумі сталого розвитку територіальних громад в контексті відбудови України, який відбувся наприкінці червня в Одесі. На форумі були презентовані та обговорені проєкти та проєктні ідеї громад та бізнесів Півдня України, спрямовані на економічний розвиток і залучення міжнародних інвестицій. Саме там представники Знам'янської громади дізналися про успішні проекти та ініціативи Коблівської громади, що і стало стимулом для подальшого візиту.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Під час зустрічі учасники обговорили питання розвитку обох громад за усіма сферами діяльності, поділилися проблемами та здобутками, обмінялися  досвідом у залученні грантових коштів та реалізації інфраструктурних проектів. 

Також, представники Знам'янської громади мали можливість ознайомитися з успішними кейсами Коблівської громади: новозбудоване укриття Коблівського ліцею, ЦНАП, амбулаторію та Центр життєстійкості, які згодом їх і відвідали.

«Цей візит став чудовою нагодою для обміну досвідом та встановлення нових партнерських відносин. Ми впевнені, що ваш досвід та практики допоможуть нам у подальшому розвитку нашої громади», - зазначив Володимира Сокирка голова Знам'янської громади.

У свою чергу, представники Коблівської громади відзначили важливість таких зустрічей для подальшої співпраці та спільного пошуку рішень на актуальні виклики у цей нелегкий для країни час.

«Ми завжди відкриті до співпраці та готові ділитися своїми напрацюваннями. Спільними зусиллями ми зможемо досягти ще більшого успіху в розвитку наших громад», - підкреслив Володимир Панич голова Коблівської громади.

За результатами зустрічі було вирішено, що делегація від Коблівської громади також здійснить відповідний візит до Знам'янської громади, щоб продовжити цей плідний обмін досвідом та налагодити ще більш тісні зв'язки між громадами, результатом яких буде укладання меморандуму про співпрацю.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь