Відбувся Причорноморський форум сталого розвитку територіальних громад

Дата: 17.07.2024 17:51
Кількість переглядів: 84

Фото без опису⚡Наприкінці червня 2024 року в Одесі відбувся щорічний Причорноморський форум сталого📈 розвитку територіальних громад у контексті відбудови України. Захід об'єднав представників громад, бізнесу, наукових установ, громадських та міжнародних організацій для обговорення перспектив розвитку та залучення інвестицій у Південний регіон України.

📌На форумі були презентовані численні проєкти та проєктні ідеї, спрямовані на економічний розвиток громад. Особливу увагу було приділено питанням відновлення інфраструктури, модернізації систем водопостачання та водовідведення, розвитку альтернативної енергетики, реабілітаційного туризму, інноваціям транспортних систем, індустріальних парків.

Форум став важливим майданчиком для встановлення нових партнерств та обміну досвідом між громадами. Представники бізнесу мали можливість обговорити свої проєкти з потенційними інвесторами, що відкриває нові можливості для економічного зростання регіону.

Фото без опису Фото без опису

🔰Коблівська громада продовжує активно працювати над реалізацією своїх стратегічних цілей, залучаючи нові ресурси та підтримку для розвитку місцевої інфраструктури та покращення життя мешканців.

Детальніше про форум та виступи учасників дізнайтеся на офіційному YouTube-каналі Mayors’ Club Ukraine.

Наступний форум заплановано провести наступного року на Миколаївщині.


Захід відбувся за ініціативи Коблівської громади, ГО «Команда майбутнього» та за підтримки ГО «Клуб мерів» та Агенції регіонального розвитку Одеської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь