КОНСУЛЬТАТИВНА МІСІЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ В УКРАЇНІ (EUAM) У КОБЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 18.07.2024 17:36
Кількість переглядів: 113

Фото без описуНещодавно до Коблівської громади завітала команда експертів Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) з реформування сектору цивільної безпеки України. 
Консультативна місія Європейського Союзу в Україні — цивільна місія Спільної політики безпеки та оборони Європейського Союзу.

Представники Коблівської громади  мали змогу познайомитися  із експертами КМЄС старшим радником з загальної поліцейської діяльності Георгіосом Покасом та радником/тренером з питань взаємодії поліції з громадою Яном Данчо. 

Під час зустрічі Світлана Талоха секретар Коблівської сільської ради детально презентувала нашу громаду, ознайомивши експертів з її особливостями, досягненнями та викликами. Особлива увага була приділена проблемним питанням безпеки, які існують у громаді: питання пожежної безпеки, організації громадського порядку, заходи щодо запобігання надзвичайним ситуаціям та інші безпекові питання. Водночас, Георгіос Покас відзначив надзвичайно якісну презентацію Коблівської громади. 

Під час конструктивної дискусії сторони обговорили подальші кроки співпраці. Були намічені терміни проведення наступних зустрічей, які мають на меті розробку та впровадження ефективних заходів з підвищення рівня безпеки у громаді. Експерти КМЄС висловили готовність надати консультаційну підтримку та поділитися найкращими європейськими практиками у сфері цивільної безпеки.

Після офіційних зустрічей представники КМЄС разом з керівництвом громади відвідали місцеву пожежну частину, де обговорювали можливості створення на її базі Центру безпеки, який має стати одним із елементів у системі забезпечення громадського порядку та швидкого реагування на надзвичайні ситуації. Також оглянули деякі об'єкти, розташовані у курортній зоні Коблеве. 

Фото без опису Фото без опису

Цей візит став черговим підтвердженням прагнення Коблівської громади до розвитку та впровадження сучасних європейських стандартів безпеки.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь