Громадські організації з Миколаївщини можуть отримати до 2 мільйонів гривень на інституційний розвиток

Дата: 25.07.2024 23:35
Кількість переглядів: 104

Фото без описуГромадські організації з Миколаївщини можуть отримати до 2 мільйонів гривень на інституційний розвиток

Міжнародний фонд “Відродження” у партнерстві та за фінансової підтримки міжнародної агенції “Хліб для світу” (Brot für die Welt) оголошують конкурс на участь у Лабораторії стійкості – програмі розвитку громадських організацій, що передбачає навчання, менторство, мережування та інституційну підтримку команд, що активно працюють під час війни.

Мета програми - посилити роль громадських організацій у громадах через інституційну підтримку, взаємне навчання, менторство та зміцнення їх стійкості.
Миколаївщина – один з 7 фокусних регіонів програми.

Лабораторія включає навчальну програму, орієнтовану на потреби організацій–учасників, менторську підтримку та можливість позмагатись за інституційний грант у розмірі 2 млн гривень. 

Організації зможуть підвищити свій рівень знань у таких сферах як управління проєктами, комунікації з громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування. Ми очікуємо, що в результаті проходження програми організації-учасники у своїх громадах сформулюють документ, який стане точкою розвитку громади та буде впроваджуватися для зміцнення стійкості.

Конкурсний відбір на участь у програмі уже триває. Дедлайн подачі заявки – 30 липня

Перевага надаватиметься організаціям з чітко визначеною фокусною діяльністю, сталою організаційною структурою, які мають досвід співпраці з місцевою владою (або бачення як її побудувати) та активні сторінки у соціальних мережах. 

Що дає програма:
Фото без описуМожливість позмагатися за одержання гранту на інституційний розвиток (орієнтовно 2 мільйони гривень). Це фінансування допоможе вашій організації зміцнитися та розширити діяльність.
Фото без описуІнституційне зростання. Ви дізнаєтесь про основи належного врядування та функціонування ГО та зможете розробити і впровадити політики та процедури, що зроблять вашу організацію сильнішою. 
Фото без описуНавчання. Ви зможете підвищити свій рівень знань у таких сферах як управління проєктами, комунікації з громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування, інструменти роботи з громадами. 
Фото без описуМенторство. Ви зможете вільно спілкуватися та звертатись по допомогу до найдосвідченіших експертів, що допоможуть зробити вашу організацію сильнішою.
Фото без описуПідтримка команди. Програма створює можливості для ефективного відновлення команди та піклування про ментальне здоров’я учасників Лабораторії.
Фото без описуМережування та взаємодія. Ви зможете спілкуватися та обмінюватися досвідом зі схожими організаціями з інших регіонів, допомагаючи одне одному зростати. 
Фото без описуВплив на громаду. Підвищуйте рівень життя та стійкість вашої громади завдяки впровадженню нових підходів та інновацій.

Вимоги до учасників конкурсу на участь в програмі та критерії відбору детально описані в конкурсному оголошенні: https://www.irf.ua/contest/resilience-lab-call-for-proposals/

Фото без описуЗ додатковими питаннями звертайтесь на dashchakivska@irf.ua  - Оксана Дащаківська та nakonechnyi@irf.ua  - Роман Наконечний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь